BOEK JOUW COACHING MET PAARD
BOEK JOUW COACHING MET PAARD

Life Coaching met of zonder Paard

Ik coach samen met het paard tot herstel en groei in persoonlijke ontwikkeling
& leiderschap.

BOEK jouw PAARDENCOACHSESSIE

Alles voor bevordering van jouw herstel, welzijn en je bestemming

Ga jij op avontuur om met een paard nieuwe ontdekkingen te doen en te groeien in waar je tegenaan loopt?

Neem de volgende stap voor jouw persoonlijke ontwikkeling en doorbraken in de patronen waar je tegenaan loopt. 

Wat kan Paard- of Life coaching voor jou betekenen?

Je verlangt naar verandering omdat je steeds tegen een muur aan loopt en eenzelfde patroon bij jezelf herkent. Op je werk lijkt die ene collega steeds weer dat te doen wat je juist uit je slof doet schieten, zo'n pijn doet of blokkeert. Je worstelt met een thema als: angst, hechting, onzekerheid, boosheid, verdriet, verlies, verraad of vergeving. Je komt net uit een burn-out en wil graag een positieve ervaring, maar je weet niet hoe je dit goed kunt vormgeven. 

Je hebt al wat gesprekken gehad maar het lijkt niet verder te helpen en je blijf in je hoofd. 

Je leiderschap lijkt prima te gaan totdat.....weer dat ene gebeurt.

Zijn er veel dingen gebeurd en je kunt er de vinger niet goed op leggen?

Je wilt graag meer kunnen ontvangen in je leven? Maar soms lijkt het of je alleen maar aan het geven bent.

Of je bent super gevoelig (HSP) en anderen begrijpen dat niet wat lastige situaties oplevert. 

Herkenbaar? 
Een relatie met jezelf en anderen op een ontspannen gezonde manier is waar je naar verlangt. Daar ben je voor bedoeld.
 

De ervaringsgerichte opdrachten en oefeningen samen met het paard kunnen je enorm helpen door de inzichten en nieuwe ervaringen die ze geven. 

 

Paarden leven in kuddes en zijn vluchtdieren. Daardoor is het paard van nature steeds bewust van zijn omgeving en scant deze. Omdat ze willen voorkomen dat ze als prooi worden gevangen en opgegeten zijn ze super gevoelig. Deze fijngevoeligheid helpt het paard om te weten wanneer hij moet vluchten of wanneer hij veilig is. In de kudde vindt het paard comfort en veiligheid. 

Doordat het paard zijn omgeving op spierspanning en houding scant en steeds checkt wie hij moet volgen om veilig te zijn of wie hij zelf leiding dient te geven, is het paard ideaal om ingezet te worden om jou te spiegelen. Het paard laat jou zo zien wat er bij je leeft in je binnenste. 

Je motivaties, gedachten, gevoelens en wie jij als persoon bent met je vaardigheden en kwaliteiten worden zo naar bovengebracht omdat een paard in teamverband zorgt dat ieder op de juiste plek komt.

Placeholder Image

"Met het paard heb ik zoveel inzicht gekregen in hoe ik communiceer en mijn verdriet is nu over." 

"De onrust die ik ervoer is gewoon weg en ik voel me een ander mens, gecentreerd en ineens vallen puzzelstukjes op zijn plaats" zegt Hester

SAMENWERKEN 

Hoe kan ik je verder helpen bij waar jij in je dagelijkse leven tegenaan loopt?

 

Placeholder Image

Mini paardencoachtraject met zoom intake & afronding

In dit traject starten we met een uitgebreide intake via zoom. We kijken ook naar onderliggende overtuigingen. Na ongeveer 1 à 2 weken vindt er een paardencoachsessie plaats en daarna volgt na 1 à 2 weken een zoomafronding waarin we terug- & vooruitblikken. 

JA, dat wil ik!
Placeholder Image

Eenmalige losse paardencoachsessie

In deze sessie gaan we aan de slag met een vraagstuk, dilemma, probleem of thema dat niet een heel traject nodig heeft. Dat vergt al een beetje zelfkennis in hoe je het makkelijks leert. Een afgebakende specifieke vraag. Of je wilt paardecoaching eens ervaren.

Super! Dat wil ik ervaren.
Placeholder Image

Traject van 4, 7 of 10 sessies met paard

Er zijn vaak thema's die meer tijd nodig hebben dan een enkele sessie. Of je hebt meer vragen. Wanneer je een bepaald patroon wilt doorbreken, vergt dat eerst inzicht, nieuw denken en nieuw gedrag wat je door oefenen kunt leren. Natuurlijk beginnen we met een uitgebreide intake.

Ja, dat heb ik nodig!

Thema trajecten 

 Er zijn vaak thema's die meer tijd nodig hebben dan een enkele sessie. Daarom heb ik hier vast een paar mogelijkheden genoemd. Er zijn ook op maat gemaakte trajecten mogelijk. Neem dan contact op voor een gratis kennismakingsgesprek.

kom tot kracht en ontspanning pakket

'Kom tot kracht & ontspanning' traject

Ideaal voor als je stress in je leven ervaart, net een burnout hebt gehad, je weer gecentreerd wilt zijn, als je jezelf bent kwijtgeraakt of soms perioden van depressie ervaart. 

We beginnen met een uitgebreide kennismaking en intake, welke al zorgt voor het in beweging zetten van je herstelproces. We bespreken jouw traject en stemmen dit af op jouw behoeften. 

Het is mogelijk om naast de coaching met of zonder paard een aantal massages te ontvangen of essentiële oliën massage behandeling en adem & ontspanningscoaching en gaan we intussen met de dieper liggende wortel aan de slag. Geen graven maar deze omhoog laten komen in het proces, zodat je straks weer in de rust en krachtig verder kunt.

Blij naar je werk pakket

'Weer genietend naar je werk' traject

In dit traject kijken we hoe je op je werk beter kunt functioneren, zodat je geen last meer hebt van die collega waar het vaak niet zo lekker meeloopt of je leidinggevende waar je misschien stress van krijgt. De werkdruk, leidinggevende en de balans tussen werk en privé. Of we kijken naar of je wel op de juiste plek zit en jouw gaven en talenten maximaal inzet.

Terug naar wat bij jou past, zodat je in je kracht kan staan en functioneren met plezier. 

Ook in dit traject kijken we heel specifiek naar waar jij behoefte aan hebt en gaan daar mee de diepte in.

Ook doen we oefeningen en modellen die jouw helpen inzicht te krijgen en nieuwe ervaringen op te doen, zodat je lekkerder functioneert en met meer plezier en energie aan de slag kan op je huidige plek of wellicht de sprong durft naar een nieuwe.

Ondernemers of werkgevers pakket voor leidinggevenden

Voor leidinggevenden met of zonder teams 'Werkgevers/ondernemers' traject

In dit traject kijken we naar hoe jij leiding geeft. Allereerst ben je leider over je eigen leven. Daar geef je vorm aan. Maar ook waar je als leider onder lijdt.

We doen oefeningen en modellen die jou helpen in je leidinggevende vaardigheden en gaan dieper in op de onderliggende obstakels waar nodig, zodat je jouw afdeling, bedrijf of team met je mee krijgt. En niet voor even, maar voor de lange termijn.

Er zijn veel zaken waar je als ondernemer of leidinggevende tegen aan kan lopen. Er zijn tig keuzes die gemaakt dienen te worden. Soms loopt het team niet lekker en krijg je niet de vingen op waar het wringt. Of er zijn keuzes die je als ondernemer dient te maken. In dit traject gaan we specifiek aan de slag met waar jij tegenaan loopt. En misschien laat het paard wel zien dat er totaal anders ligt dan je dacht.

STUUR mij een INTAKE formulier

Het leven is te kort om niet 100% te gaan voor de dromen die je in je hart hebt.

In het coachen met paarden kan je voor de volgende onderwerpen bij me terecht:

Innerlijke herstel, persoonlijk of professioneel leiderschap voor individuen en voor kleine groepen.

Heb je last van depressie of een burn-out gehad en nog last van vermoeidheid, maar wil je graag verder vooruit? Je hebt nog last van verdriet en er zijn thema's als rouw, verlies, verraad of vergeving en denk je... Maar hoe kom ik hierover heen...?" Of "Hoe kan ik uitstappen in mijn roeping en mijn hart volgen? 

"Hoe kan je beter leidinggeven met je passie en waar jij vanbinnen blij wordt in het leven?

Of heb je een collega waar je moeite mee hebt? Samen met het paard kunnen we kijken waar dit op vast loopt.

Soms ben je iets nieuws gestart en na een tijdje vraag je jezelf af: "Is dit nu echt wat ik wil doen?"
 
Stap jij uit in alle de dromen je in je hart hebt? 
 
In je werk kom je situaties tegen waarin je anders reageert dan je zou willen en het leiding geven heeft zijn uitdagingen? Dan is paardecoaching ook dé ultieme plek om met jouw gaven en talenten in je volle kracht te komen door de inzichten en ervaringen die de paarden geven zodat jij je mensen beter kan gaan helpen en leiden met wat jij te bieden hebt. 
 

"Ik had nooit gedacht dat het me zoveel zou brengen" 

~ A. van L

DE PAARDEN 

Ontmoet de paarden die jou samen met mij coachen

 

Placeholder Image

Guinness

Met zijn mooie maanoog, die vroeger als gevaarlijk paard bekend stond, maar zo ontzettend gewillig is om zijn best te doen voor wat je vraagt en wat nodig is.

Placeholder Image

Zippo

Het liefste paard van de hele wereld door zijn verzorgster zo genoemd. Zo geduldig en teder, een grote schat die helpt om te herstellen.

Placeholder Image

Bendit

Zwartje Bendit wat klinkt als Bengel of ondeugende Bandiet pony niets is minder waar. Deze lieve pony is een super schat en helpt je heel goed zien wat er in je leeft. 

Placeholder Image

Wolf

Deze mooie Haflinger noem ik ook ook wel stuiter excited Wolf. Al heb ik het absoluut niet op met wolven, deze Wolf kan jou super helpen met grenzen stellen omdat hij graag met zijn neus er boven op zit. 

Placeholder Image

Friesje

Droom je net als ik van een Fries, dan kan een lieve Fries ook heerlijk zijn om door gecoacht te worden. Ze zijn wel zwart en groot. Ga jij dat avontuur aan?

Placeholder Image

Joey

Wat een lieverd is Joey. Hij lijkt soms net op een knuffelpony uit een carrousel. Maar ondanks dat hij heel lief is, is hij ook heel scherp in aanvoelen wat je nodig hebt.

JA, ik neem die stap nu

Wat zeggen anderen over hun paardecoachingsessie/traject? 

 Lees hier hun verhaal met vooruitgang en resultaat.

Placeholder Image

Anja

"Tijdens de opleiding tot paardencoach van Bertine mocht ik een paar sessies met Bertine doen. Omdat ik zelf in de paarden werk was ik een beetje sceptisch want een paard hoest, proest, schud of gaapt ook in zijn ‘eigen tijd’. Dus waarom zou dat iets specifieks voor mij of mijn coaching betekenen, het kan tenslotte toch toevallig zijn?
Bertine heeft mijn vooroordelen bij het coachen met paarden erg serieus genomen waardoor ik gelijk al het gevoel kreeg dat ze goed luisterde naar mijn gedachtegang zonder mij daar gelijk in te willen overtuigen/ontkrachten, dat mocht ik zelf gaan ontdekken. Dat vond ik erg mooi en krachtig.
Ik heb de coaching met mijn eigen paard gedaan en wat was het mooi, fijn en liefdevol.
Er werd ruim de tijd genomen en ook buiten de coaching om voelde ik mij nog gesteund, wat ik als erg fijn ervaren heb en waar ik nog steeds profijt van heb. Ik kan er nog een heel lang verhaal van maken maar het komt er simpelweg op neer dat ik Bertine en haar coaching met paarden ten zeerste aan zou raden!"

 

Placeholder Image

Franciska

"De paardencoachsessie onder leiding van Bertine was boven verwachting. Dat paarden zoveel duidelijk kunnen maken over wat we bijv. denken over onszelf of een speciale situatie heeft me echt verrast. Het heeft mij inzicht gegeven en mij meer in mijn kracht gezet."


Christine

"Onwijs bedankt voor de mooie en waardevolle sessie!! Heb je ook een website o.i.d. Dan kan ik dit delen met mensen."

Hester 

"Ik vond het ontzettend waardevol. Het heeft echt iets bij mij van binnen geheeld en verandert. Ik kreeg eigenlijk tijdens elke oefening duidelijke inzichten, waardoor ik werd geraakt en tot slot kwam ik bij een groot stuk verdriet. Ik voel me een heel ander mens, maar dan meer mezelf, ontspannen en vredig en energieker."

 

 

Placeholder Image

Marloes

"Ik heb heel veel aan het traject gehad. Het heeft me dichter bij m'n gevoel gebracht en dat dit ruimte mocht krijgen. En dit samen met het paard kon doorleven. Dat was prachtig om te doen. En dat er tijd en ruimte was voor mijn gevoel. En dat het de weken erna kon doorwerken. En de vrijheid die ik heb gekregen. En dat ik inzicht heb gekregen in hoe belangrijk het is dat ik m'n gevoel uit. Dat ik het niet wegstop en daar ben ik nu nog mee aan het oefenen. Het heeft me heel veel gegeven in de zin van dat ik er mag zijn. Het was heel prettig om met Bertine te werken. Met alle vragen zodat je steeds dieper gaat zodat je bij de kern komt. Ik heb dit als heel fijn en mooi ervaren. Ik kan dit iedereen aanraden en het is ook heel mooi om dit samen met God te doen. In gebed te doen, dat vond ik ook prachtig, dat de Heilige Geest er ook echt doorheen kon werken, dus ik heb het als heel goed ervaren en ben er ook achteraf nog mee aan de slag dus het werkt zeker nog door en doe nu andere dingen waardoor ik dat beter leer. Heb er super veel aan gehad. Bertine bedankt!!!"

 

Placeholder Image

Franciska

"De paardencoachsessie onder leiding van Bertine was boven verwachting. Dat paarden zoveel duidelijk kunnen maken over wat we bijv. denken over onszelf of een speciale situatie heeft me echt verrast. Het heeft mij inzicht gegeven en mij meer in mijn kracht gezet."

Placeholder Image

I. uit L.

"Het heeft me meer opgeleverd dan dat ik van te voren had gedacht. Dank je wel!"

Placeholder Image

J. uit Alkmaar

"Het intakeformulier, jouw rustige, professionele benadering en ook de reactie van het paard hebben mij geholpen om bepaalde zaken waar ik eerder in kon blijven hangen makkelijker los te laten."

Placeholder Image

B. uit L.  

"Bertine begeleid op een duidelijke en open manier, zodat ik me veilig voelde. Onzekerheden en twijfels konden worden benoemd."

.

Placeholder Image

Annita

"Echt heel leuk om de foto's van de sessie terug te zien. Ik heb genoten van Joey🐴 en jouw begeleiding. Dank je wel Bertine!"

🙌🏻😊


Christine

"Onwijs bedankt voor de mooie en waardevolle sessie!! Heb je ook een website o.i.d? Dan kan ik dit delen met mensen."

Placeholder Image

Hester 

"Ik vond het ontzettend waardevol. Het heeft echt iets bij mij van binnen geheeld en verandert. Ik kreeg eigenlijk tijdens elke oefening duidelijke inzichten, waardoor ik werd geraakt en tot slot kwam ik bij een groot stuk verdriet. Ik voel me een heel ander mens, maar dan meer mezelf, ontspannen en vredig en energieker."

Placeholder Image

Anja

"Tijdens de opleiding tot paardencoach van Bertine mocht ik een paar sessies met Bertine doen. Omdat ik zelf in de paarden werk was ik een beetje sceptisch want een paard hoest, proest, schud of gaapt ook in zijn ‘eigen tijd’. Dus waarom zou dat iets specifieks voor mij of mijn coaching betekenen, het kan tenslotte toch toevallig zijn?
Bertine heeft mijn vooroordelen bij het coachen met paarden erg serieus genomen waardoor ik gelijk al het gevoel kreeg dat ze goed luisterde naar mijn gedachtegang zonder mij daar gelijk in te willen overtuigen/ontkrachten, dat mocht ik zelf gaan ontdekken. Dat vond ik erg mooi en krachtig.
Ik heb de coaching met mijn eigen paard gedaan en wat was het mooi, fijn en liefdevol.
Er werd ruim de tijd genomen en ook buiten de coaching om voelde ik mij nog gesteund, wat ik als erg fijn ervaren heb en waar ik nog steeds profijt van heb. Ik kan er nog een heel lang verhaal van maken maar het komt er simpelweg op neer dat ik Bertine en haar coaching met paarden ten zeerste aan zou raden!"

Placeholder Image

Marloes

"Ik heb heel veel aan het traject gehad. Het heeft me dichter bij m'n gevoel gebracht en dat dit ruimte mocht krijgen. En t samen met t paard kon doorleven. Dat was prachtig om te doen. En dat er tijd en ruimte was voor mijn gevoel. En dat het de weken erna kon doorwerken. En de vrijheid die ik heb gekregen. En dat ik inzicht heb gekregen in hoe belangrijk het is dat ik m'n gevoel uit. Dat ik het niet wegstop en daar ben ik nu nog mee aan het oefenen. Het heeft me heel veel gegeven in de zin van dat ik er mag zijn. Het was heel prettig om met Bertine te werken. Met alle vragen zodat je steeds dieper gaat zodat je bij de kern komt. Ik heb t als heel fijn en mooi ervaren. Ik kan dit iedereen aanraden en t is ook heel mooi om dit samen met God te doen. In gebed te doen, dat vond ik ook prachtig, dat de Heilige Geest er ook echt doorheen kon werken, dus ik heb het als heel goed ervaren en ben er ook achteraf nog mee aan de slag dus t werkt zeker nog door en doe nu andere dingen waardoor ik dat beter leer. Heb er super veel aan gehad. Bertine bedankt!!!"

Voor wie dit traject?

Het traject is wel voor:

  • Als je over belemmeringen wilt heen komen.
  • Als je aan de slag wilt met waar je nu tegen aanloopt.
  • Als je lekker ervaringsgericht aan de slag wil.
  • Wilt groeien in je persoonlijke ontwikkeling.
  • Meer wilt worden wie je echt bent voor je bestemming.

Het traject is niet voor:

  • Als je niet met een paard de bak in wilt.
  • Als je niet wilt leren om te leren.
  • Als je niet openstaat voor vragen om je verder te helpen ook als het confronterende vragen kunnen zijn.
  • Als je wilt blijven, zoals je nu bent.

Ik wil dat ook!

Denk je na al deze mooie getuigenissen, dat wil ik ook! vertel me meer. Klik dan op de button hieronder en lees het interview op revive.nl of vraag direct jouw traject of sessie aan via [email protected].

Ik wil meer informatie
Ja, ik lees het revive.nl artikel

Héy, kanjer (ook als je nu nog even niet zo voelt) met verlangen naar doorbraak in waar je nu tegenaan loopt...

(Ik ben Bertine, jouw Paard- of Life Coach bij het ontdekken, leren en groeien zodat je overwint waar je nu tegenaan loopt)…

Al sinds ik klein was, houd ik enorm van paarden en ging ik wekelijks naar de manege om te rijden. Ook hielp ik als student al mijn medestudenten verder. Dat doe ik nog steeds graag, anderen mega stappen de goede richting op helpen. Nadat ik o.a. een 3-jarige cursus pastorale counseling, School of Ministry, school van het hart, Restoring the Foundations Issue Focuessed, Life Changing Prayer, diverse modules van Inside Focuss Neuro Therapy (IFNT) en de Christelijke post HBO-opleiding aan de Academie voor Paard- & Lifecoaching afrondde, heb ik mijn coaching en begeleiding uitgebreid met Paard- en Life Coaching.  

Naast de coaching en begeleiding die ik geef bij het online-programma dat ik heb opgezet, begeleid ik ook in het overwinnen van lastige patronen, innerlijke herstel, ontspanning en tot rust komen.

Als ervaringsdeskundige in het overwinnen van o.a. burn-out, depressie, hechting- en fysieke trauma's geeft dit mij een brede kijk op waar jij tegenaan kan lopen. 

Ik vind het super gaaf om jou met mijn kennis en ervaring te helpen belemmeringen op te ruimen en stappen te zetten waarmee je rest van je leven kan doorgroeien.

xxxx Bertine

Jouw Paard & Life Coach (voor jouw hulp bij het overwinnen van barrières zonder lange wachtlijst)

online business coach
BOEK JOUW COACHING sessie met PAARD
BOEK JOUW LIFE COACHING zonder Paard
Aangesloten bij ICR: Internationaal Coach Register

Wat houdt aangesloten zijn bij het Internationaal Coach Register ICR in?

Aangesloten bij ICR: Internationaal Coach Register. Het ICR is een wereldwijd onafhankelijk coach register dat coach beoefenaars en hun bedrijven checkt op een aantal voorwaarden voor certificering zoals o.a. diploma, referenties en VOG verklaring. Coaches met certificering van ICR werken volgens gedragsregels en voldoen aan continue opleiding.

Heb je nog vragen?

Vertel me meer!

Denk je nu dat wil ik ook!  Vertel me meer! Klik dan op de button hieronder, lees het interview op revive.nl en vraag direct een intakeformulier voor jouw traject of sessie aan via [email protected].

Ja, boek mij een kennismakingsgesprek
Ja, ik lees het revive.nl artikel
Powered by Kajabi